Lahodné bryndzové maslo
Suroviny
200 g maslo SABI
100 g májová bryndza
50 g červená paprika (nakladaná)
30 g cibuľa
20 g petržlenová vňať
podľa potreby soľ
Postup
Do zmäknutého masla SABI s bryndzou zapracujeme všetky suroviny a vytvoríme jednoliatu hmotu. Pomocou potravinovej fólie vytvarujeme valček, ktorý necháme stuhnúť v chladničke.
TIP na servírovanie
Pripravené maslo môžeme používať napríklad na glazovanie mäsových pokrmov. Po upečení mäsa vložíme bryndzové maslo na panvicu, pridáme trochu zeleninového vývaru a necháme za stáleho miešania rozpustiť. Vytvoríme tak omáčku, ktorou pole-jeme hotové mäsko. Bryndzové maslo je lahodné aj ako nátierka na pečive.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk